Panik

Det kan inte vara nyår idag. Det var ju alldeles nyss jag sprang omkring i Bosnien. Hallå?! Och det kan ännu mindra vara 2011 imorgon. Vart har tiden sprungit iväg?

Kvällen ska i alla fall firas hos Lisa med några härliga brudar. Jag funderar nästan på att lämna kameran hemma. Nästan alla där har ju en systemis. Men okej, nej. Den följer med. Gott nytt år då!

Nyss? Tydligen ett halvt år sedan.....

H-O-C-K-E-Y

Jag tog bara 117 bilder på matchen idag som Skellefteå vannPerfekt! Sen lekte jag lite med kameran när jag kom hem. Det blir att rensa hela natten då?

Och på tal om bananer
. Nu är det ju JVM och vet ni vad jag såg? Låt mig berätta. Jag såg att en viss Rickard var med och han har jag på facebook! Fattar ni. Jag känner igen namnet och gnuggar geniknölarna lite. Sen går ljuset upp. 

Och nej, inte såhär efter han är med i JVM utan före! Vågar inte skriva hela hans namn ifall han googlar på det sen... Hehe, smart tjej.
Gud vilken cool tjej hon är tänker ni. Ja men bra, då har vi det utklarat ;)

Hallelujah

Nej inte direkt. Min cementfot som har varit en cementfot i tre veckor nu är mest troligt hälsporre. Inte okej. Inte alls okej. Pappa ringde till någon snubbe jag fick prata med och förklara. Han sa direkt att det var hälsporre och nu efter lite googlande håller jag kanske med... Baja Maja! Jaha, hej på dig sjukgymnasten! Igen


En del har så ont att de ej kan belasta hälen alls och en del har endast en svag irritation vid aktivitet. Vid större besvär kan det göra ont även i vila. Det är tyvärr inte ovanligt att drabbas av detta i båda hälar samtidigt. Det brukar göra extra ont då man tar de första stegen på morgonen eller efter vila. Prognos vid hälsporre (plantarfasciit)

Prognosen är god. Skadan brukar läka ut av sig själv. Det kan dock ta lång tid, ibland upp till ett – ett och ett halvt år (1-1½ år).

Oh mamma Mia, det har jag inte tid med!


Liknande inlägg