Beautiful

Helgen har varit grym. Fenomenal. Mycket bra har hänt och jag har fått vila ut vilket var väldigt behövligt! Kändes nästan som ett mini-lov, och jag överdriver inte :D

Men nu är det måndag och fyra långa skoldagar kvar till nästa helg så det är bara bita i och plugga lite spanska nu eftersom att vi i våran klass har hela 4 redovisningar den här veckan. Men det ska gå bra! Nu blir det en äggmacka, Linsan kan ju inte gå om mig i min egen äggmackeätar-lek? Fast pappa ringde och frågade om jag ville ha käk från Max. Man är ju dum om man tackar nej? ;)

Hoppas att hon, Montazami, inte sviker mig... sånt gör ont. Ja, inte för mig. Utan för henne... Haha!
Vet att ni är avis. Godnatt! ;)

Fräscht

Fy fan vad jag är smart. Jag hade glömt kamerasladden till mobilen hos mamma så då mejlar jag helt enkelt bilden från min telefon till datorn! Oj oj oj. Jag döpte mejlet till fräscht. Ni kanske ser varför? Jo, spec idrotten var cp jobbig idag. Först handboll, sen styrke, sen tre olika intervall, snabbhets och spänst övningar som gjorde så att jag både började skela och ville spy på Ullis.

Ja, fräscht va? Men jag delar med mig av sånt för att jag är så kul. Visst uppskattar ni det?! Hehe, min fot är ju graciös i alla fall ;)

Jepp, jepp. Nu ska jag se one tree hill och tagga för handbollsträning ikväll! :)


Liknande inlägg