Extra pris!


Titta vad som dök upp på Kioskpiraten idag som var märkt med mitt namn. Happy people! Båda satt bra och fint på så inget tillbaka skickande här inte.

Dessutom valde jag att fika på stan med kussen idag
och när jag skulle på coop och köpa Dry Shampoo så var det extra pris på TRESemmé! Två flarror med Heat Defense och Volume & Lift för 69, en kostade egentligen 89. Herre jössus vad tvungen jag blev! ;)

Regniga tisdag

Jajamen, idag är jag ledig! Jag skulle ju egentligen haka på till Luleå men jag bestämde mig imorse lite hastigt för att stanna hemma. Ville som inte bränna några riksdaler, när jag fick dem igår och har massa andra planer för dem. Och jag kände egentligen inget större shoppingsug faktiskt.

Framkalla bilder
Göra två hål till i ena örat
Betala tillbaka pengar till pappsen
Fara på Ikea

Och Ikea kommer jag ändå inte ha råd med. Tufft.
Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Antingen ska jag fara till Step in och träna bort träningsvärken, i hela kroppen, eller så ska jag fara och fika på stan med min kära kusse.Mmmmm mannagrynsgröt


Mmmm M&M's
.
Jag tränade idag, och mitt i allt fick jag värsta suget på mannagrynsgröt. Fy bubblan vad skönt det var att träna, och fy bubblan vad bra min mamma är på att laga mat. Svårt att göra mannagrynsgröt? Nja, nae, ne men ändå!

Jag har gått och längtat efter ett styrkepass jätte mega länge eftersom att jag stod över förra veckan och prioriterade mördar veckan i skolan. Men nu är jag fri, fri som en fågel. Måste skryta lite om hur fri jag är och ni som inte tål't kan ju blunda.

Imorgon - ledig
Onsdag - sovmorgon till 12.10
Torsdag till måndag - minilov
Tisdag - ledig
Onsdag - endast se en konsert mellan 10 och 14
Torsdag - ledig
Fredag - sommarlov!

Jag har alltså ingen mer tidig morgon kvar på hela detta skolår och endast en "skoldag" kvar som består av betygsnack. Hur skönt? Jo tack. Nu ska jag se klart CSI som jag började slö titta på och imorgon blir det förmodligen Luleå med mina härliga klassbrudar!

Liknande inlägg