Hejsan

Jag ska aldrig mer nämna något om ett prov. För det började med att jag försov mig rejält och missade provet. Jag vägrade tydligen vakna av väckarklockan? Väl på skolan fick jag göra provet, men ja. Det hade nog varit lika bra att låta bli, svårare får man leta efter. 

Ikväll ska jag vara med Arvid och Linn. Jag tänkte ge dem en lektion i Halo. Låter fint! Imorgon är det träningsläger i Rågraven som gäller. Kul kul.

Är det det här du kallar kärlek?


Nu har jag pluggat litteraturhistoria hela dagen. Romantiken. Inte lika roligt som riktigt romantik. Jaja, det känns som att jag kan det mesta nu. Det luriga kommer imorgon, att komma ihåg att skriva allt för när man väl sitter där med glödande penna är det fruktansvärt lätt att glömma bort att skriva hälften, så då går man därifrån nöjd och helt ovetandes om att IG väntar runt hörnet. Okej, jag har aldrig någonsin i min 17 åriga skolkarriär fått ett IG faktiskt, men ni fattar vinken. Peppar, peppar ta i trä!

Bäst att krypa ner i kojen, läsa igenom en sista gång, be en kvällsbön till han där uppe om att jag kommer ihåg allting imorgon och sedan sussa som aldrig förr eftersom att jag är tröttare än ett as och kudden lockar som aldrig förr. Godnatt!

Dag 2 - Min bästa vän

För att bilder säger mer än tusen ord. Men om jag ska försöka med bara tre så skulle de orden vara "ni är bäst".

P.S. Det är jag som har fotat alla fina bilder. Den sista svartvita ska jag göra en förstoring av och rama in på väggen vare sig puddingarna på bilden vill eller inte. Bra va?

Liknande inlägg