Picture of today


"Jag har den! Ingen skada skedd och jag fångade den!" Lillkillen vill gärna springa fortare än han själv klarar av, haha :)

Söndag utan det minsta söndagsångest
Idag har Hugo fått två hundkompisar! Det var riktigt kul men tröttsamt tyckte han. Dessutom har Petra, Jennifer och Jeanette flirtat in sig och jag tror att det var ömsesidigt ;)

Förutom det så var jag och Arvid iväg på fotboll i ca 20 minuter... haha, tur att jag inte behövde betala mig in i alla fall. Men en halvtimme innan matchen började fick jag för mig "ja, jag vill gå på fotboll". Sen kom jag dit och insåg att jag inte tycker fotboll är roligare den här gången än någon annan gång. Det var kallt och lite folk så vi for hem lika fort som vi kom! 

Sen for jag, Arvid, Sebbe, Evelina, Johan, Agge och Amanda till Adam och födelsedagsfikade vilket var riktigt trevligt :)
Nu är det godnatt! Jag var egentligen trött för flera timmar sedan men 24 timmar på ett dygn räcker inte till nu för tiden. Det finns ju så mycket jag vill göra och då är sömn mindre intressant... Hehe. Godnatt.

Liknande inlägg