Euphoria


+ ett par byxor för 100 kr på rea och "stenar" från Lagerhaus till ett ljusfat.
Jag har inte riktigt bestämt mig för om jag tycker att lädergrejen på solglasögonen är snyggt eller fult ännu.

Idag är det skottdagen. I år får vi alltså en ytterligare dag på oss, och det var idag
. Nu ska jag kila över till Linn och se Big Brother med henne. Så tokigt.

Shopping och Spa-behandlingar

Dagen har varit väldigt väldigt bra. Det har låtit så väldigt många dagar i rad nu, men det är sanning så. Mina rara vänner Linn, Emira och Lisa hade en överraskningspresent åt mig som visade sig vara en exklusiv SPA-behandling i form av helkroppsmassage och ansiktsbehandling. Hur gött?

Dagen fortsatte med shopping. Jag fick äntligen köpa mina efterlängtade manchesterbyxor och linnet från Bik bok som jag så gärna velat ha. Jag kan visa senare, för nu är jag hos Arvid. Jag har bestämt att vi ska gå och handla och sedan göra någon god middag och mysa på. Så see you later, alligator.

Samsung galaxy s2

Jag funderar på om jag ska köpa Arvids gamla S2:a. Fett värt egentligen. Dock fungerar ju HTC:n jag har nu, men den börjar liksom bli gammal och mina tankar går som så att jag nu betalar för internet varje månad och har Spotify premium. Så om vi säger att jag väntar med att skaffa en nu lur till HTC:n går sönder... Ja men tänk då om jag måste lämna in den nya luren på lagning, vad gör jag då? Ingen tele att byta till och framför allt ingen med möjlighet till internet och Spotify.

Jaja, jag får fundera vidare. S2:an är ju trots allt en av de bästa lurarna just nu, så...

Liknande inlägg