Godzilla, size does matterIdag körde jag rygg på gymmet en snabbbis. 15 set. 8 set chins (dock i maskinen), 3 set rodd och 4 set ländrygg. Idag har det liksom varit måndag i mitt huvud eftersom att jag var ledig igår och då kändes det som söndag. Sen när det väl är måndag på riktigt så kommer det kännas som lördag eftersom att jag är ledig då. Helt wild and crazy. Nu film, sova och sen upp och jobba igen. Enformigt kan man väl tycka. 

Asics

Nya pjux köpta idag. Snygga, nätta, sköna, bra. 
 
Tog nyss på mig de nya löparskorna och cyklade snabbt som bara attan (nästan som spinning) till Step in för att köra axel-rehab lite snabbt bara. Egentligen ville jag köra rygg men min planering är som vanligt inte den bästa och de stängde tydligen 18, haha, så imorgon får det bli rygg.
 
Jag och Petra for nämligen till stan vid ett och käkade sushi. Där kom vi på den briljanta idén att göra egna så ikväll ska vi försöka oss på det. Jag har även hunnit träffa Ericas vovve Sane idag, satan så liten och söt. Nu trycker jag i mig min otroligt äckliga proteinshake (påminn mig om att köpa godare protein nästa gång) och sen ska jag äta middag med Jeanette och Petra. Min lediga dag har alltså varit bra! 

At the moment

Mina betyg just nu. Väntar med iver på att få se vad jag får i Info och Layout. Fett lack om det bara blir ett VG. "Who cares" tänker ni. Men då kan jag tala om hur jag tänker. Jag är sådan som inte ser någon vits i att göra saker och ting halvdant. I'm in it to win it. Sen fungerar det ju inte alltid, men då vet man i alla fall att man har försökt och gjort sitt bästa efter förutsättningar och omständigheter. 
 
Idag slutade jag som sagt tidigt men vad var det värt, inte så mycket eftersom att jag var trött som en sneskiten apa typ. Så jag somnade när jag kom hem som aldrig förr. Sen har jag sett fotboll (igen!!) och nu ska jag ta mig en ordentlig tallrik med tacos, för andra gången idag, och sen krypa ner med Desperate Housewives. Imorgon är jag ledig! Hallelujah!

Liknande inlägg