så fina

Titta vilka fina bilder jag fick av Jennie! Kille grön, grabb svart och pojk brun. Det går inte att ha en favorit, det är nu bevisat. Men det är väl lika bra... Men nu hörni, nu har mer än halva tiden gått. Snart får min Hugo (fortfarande öppen för andra namnförslag) komma hem :)

Silver


Jag är sugen på nya smycken, så dessa ska minsann få bli mina innan nästa festtillfälle (tur att det är länge kvar tills nästa festtillfälle...) Givetvis ska jag ha kläder på mig också, så mycket ska vi inte festa till det... Hihu! Men snygga smycken gör helt klart en tråkig outfit så mycket mer intressant.

Skellefteå vs Solna

Ikväll ska jag, Arvid, Gabbe och Henke åka till Skellefteå och se tredje semifinalen mellan SAIK och AIK. Eller ja, jag tror i alla fall att det är Gabbe och Henke som ska följa... Hur som helst så ska det bli kuligt! Håll utkik efter mig i tv! Jag står på ståplats med en skellefteåhalsduk, hihi. Och varför bilden ovan är kul är för att jag har tjatat om det hela veckan :) :) Såklart inte mer än vad jag tjatar om valparna, men ändå ganska mycket! ;) Så nu ska jag göra mig i ordning. Hejs svejs /Tjatmoster

Liknande inlägg