Taggad till tusen

Taggad för att träna som fan. Taggad för sommar och sommarlov. Taggad för att tjäna pengar. Taggad för att träna hund. Taggad för att få mer tid över till vänner och pojkvän. Taggad till tusen. Taggad på livet! Och vet ni hur det känns? Fucking awesome.

Jag och Emira for till ett spinningpass, spinning 2, och så jobbigt det var men så himla värt och en sån himla bra känsla efteråt! Jag hade kunnat leva på ruset länge. Ni som inte har provat borde göra det, och ni som bara har provat borde göra det oftare!

Jag skaffade äntligen step in kort igen idag och vet ni hur det känns? Fucking awesome.
Idag var det ett erbjudande som innebar att jag inte behövde betala startavgiften på 800 kr och inte heller de två första månadsavgifterna. En riktig slant sparade jag på det alltså. Och vet ni hur det känns? Ja, juste!

Den som väntar på något gott

Nu ska jag krypa ner under en filt och kika DH. Love it, jag har dock inte kommit så långt, bara till säsong 2. Men jag klarar inte av att se fler än en serie samtidigt så DH har fått vänta till de tidigare varit klara. Men det har det varit värt!

Ikväll blir det ett rygg-styrkepass och sen spinning innan jag avslutar kvällen hos Arvid med mys. Imorgon och ända till på måndag är jag ledig. En sån lyx.

Made by Petra


Vi har haft presentationer om vad vi vill på Adminstrationen med inlagd berättarröst osv. Jag valde att berätta om Petra och hon valde att berätta om mig. Mitt ljud fungerade inte, fett irriterande, men petras presentation om mig var gullig, haha!

Liknande inlägg