Så snurra min jord igen

Jordglob Authentics svartJordglob Renaissance 26 cm
Jag har sen en tid tillbaka förälskat mig i jordglobar. Jag ska garanterat låta en pryda min framtida lägenhet. Jag har dock inte bestämt mig för om jag vill ha en modern eller gammaldags...
 

Luften är fri

Idag, men framför allt ikväll är fri, utan bekymmer, krav och måsten. Jag jobbade i och för sig nyss i två timmar, men det gav bara mer energi. Filosofiprovet gjordes idag och gick bra, affärsplanen är KLAR, jag fick tillbaka bilen, LOCKET I ÖRAT HAR SLÄPPT och gymnasiechefen fick en skiss på ett arbete. Summa sumarum försöker jag ovan visa med en ful min och en tumme upp.
 
Dagen, men framför allt kvällen, är goda skön. Jag och Hugo ska nu fara till stan och ta en långprommis med Linn. Imorgon ska jag kliva upp i någorlunda tid och fara till skogen med Hugo så att han får springa. Hoppas på sol och blå himmel, det hade varit pricken över i:et.

When someone tells you "you can't", turn around and say "watch me"

282957_362599670473506_99532701_n_50b0beafddf2b31b9e00108c_large

 
Jag är så himla sugen på att träna, svettas, kriga, pinas och kämpa, för att sen gå från gymmet som en jävla vinnare och vara så himla nöjd. Jag har varit sjuk typ hela hösten från och till, och nu får det fasen vara nog. Jag ska till läkaren imorgon kl 9. Håll tummarna för att de säger nå vettigt, och att jag får bli frisk och börja träna igen snart! 
 

Liknande inlägg