Solsken

Dagen och lovet rivstartades med spinnpump, dvs 30 min spinning och 45 min bodypump. Sen åt jag en god frukost/lunch bestående av äggröra, laxmackor, kvarg och kaffe. 
 
Vid ett for sedan jag och Jennifer ut för att fotografera till företaget, samt göra något ärende. Jag kom hem vid tre och ska nu klockan fyra iväg till hundträningen. Innan det ska jag fara förbi Bodensia med bilderna som jag tog i lördags, och kl 18.30 ska jag sen befinna mig hos sjukgymnasten. Sen är det bara soffläge och Grey's som gäller. 

Mingelfotograf

Nu jobbade jag nyss i ca en timme som mingelfotograf. Får inte betalt för tiden, utan för fotona, så det är bra! Jag lärde mig några grejer. 
 
1. Boddan är inte roligare än Lotte bara för att åldersgränsen är 20
2. Det är sjukt kul att köra bil när man är ensam på vägarna, bara att gasa!
3. Dagen blir väldigt lång om man kliver upp 8 och ska vara vaken för att man ska iväg och jobba 00.30... 

Hundutställning

Idag ställde jag ut Hugo i stan på SSRKs utställning. Det gick väl sådär, men varken jag eller Hugo tycker att det är nå vidare kul med utställning. Eller alltså, det är inte tråkigt... Men jag köpte inte en tollare för att fara på utställningar kors och tvärs i hela landet. Då hade jag nog köpt en pudel eller bichon frise eller något liknande. Fast nog kommer jag ställa ut ändå. Äh, det där vart gormigt. Men ni fattar min poäng?
 
Lydnad däremot. Det kittlar i magen när jag tänker på det... Hehe, så nu ska jag ta vara på fortsättningen av denna fina dag och gå en skogsprommis och sen träna lydnad med Hugos nyinköpta fina träningsprylar som ni ser på bilden nedan! 

Hugos kritik finns på den andra bloggen

 
 
 

Liknande inlägg