Så jädra kul!

Fattar inte varför jag slösade 18 år av mitt liv med att inte hålla på med detta, så jädra kul!!!

Idag var jag på möte om att starta en lydnadsgrupp, så himla roligt, det bara pirrar i magen. Vill helst börja nu, men får vänta till nästa fredag ;)

Ge mig mat

Åt middag vid 19, bestående av tre potatisburgare, jätte mycket god sallad med äpplen i, päronsaft och en burk tonfisk. Efter det åt jag en jätte mäktig hemmagjord chokladpudding med massvis med protein i. Nu har jag precis ätit ännu mer tonfisk och jag får inte nog. Måste äta nå mer. Dagen har i och för sig varit rätt aktiv med både långpromenad/springtur och pass och styrke på gymmet.

Emira är här nu och vi ser Johan Falk och chillar i sofforna. Imorgon väntar 3 pass på step in. Kanske borde städa också, vi får se. Men vädret är ju så himla underbart! Får inte nog av det heller...

Sådan matte, sådan hund


Tänkte kliva upp tidigt, fara på spinning, ta ut Hugo på en springtur, men jag orkade verkligen inte. Det är ju inte för skojs skull jag har försovit mig typ hela veckan. Så idag fick bli en sådan dag. Blandade känslor för det dock. Mamma kom och fixade med gardiner osv. Jag och Hugo tog en skön springtur, vilket vi nog gör om imorgon om vädret tillåter. 

Dock är han ju världens morgontröttaste. Idag när jag valnade 11.30 och rörde på mig för att stiga upp så grymtade han typ och "åh, jobbigt, så skönt att sova". Han måste ju typ ha en gigantisk blåsa....


Sen handlade jag massa idag. Vuxenpoängen trillar in förstår ni. Potatisburgare, broccoli, salladsmixar, paprika, gurka, äpplen, kesella, ägg, mjölk, ärtsoppa (ja, det är gott), fiskbullar i dillsås, fiskbullar i hummersås, en kyckling-rätt, blandsaft och tonfisk! 

Nu har jag precis städat lite hos pappa och sneglat lite på hockeyn, med typ ena ögat. Så nu ska jag och Hugo hämta upp Linn och Emira ha spel- och myskväll hos mig!

 

 


Liknande inlägg