Från mobilen

Dagen har bjudit på mattelektion, sista innan prov. Sen lottning om vem som redovisar när i Filosofin. Jag fick nummer 9, vilket innebär att det blir min tur nästa onsdag som femte man. Rätt ok, tror jag. Efter det blev det monterbygge och sedan stadshuset. Efter skolan var det jobb som gällde, och efter det har jag varit ute och sprungit (!) i snöslasket med Hugo och sedan tvättat en tvättmaskin, börjat organisera lite hur jag ska packa till flytten, läst lite filosofi och nu ska jag bädda ner mig. Imorgon väntar mässa på gallerian i stan! Spännande!

Vero moda

QUILTA SHORT WAISTCOAT, BLACK, main
Jag fick presentkort på SeeMe i julklapp. Så jag traskade in där i fredags för att kika vad de hade, och till min stora förvåning hade det väldigt mycket snyggt nu. Jag hittade den här västen och är i valet och kvalet om jag tycker att den är snygg eller inte. Men jag tror att jag tycker den är snygg, haha! Den är lite längre, så den passar utmärkt till både långarmade tröjor och över någon fin vår- eller höstjacka. 
 
Hur som haver så är det roligare att köpa något sådant här plagg för ett presentkort, än typ en vanlig tröja eller liknande.

Liknande inlägg