Vi dansade och log


Igår var jag, Jennifer, Petra, Jeanette, Elin, Jossan, Jonas och Andre hos mig och drack vin, öl etc, lyssnade på musik och hade det trevligt! Vid 21.30 rullade bilarna med Petra och Elin som chaufförer till Piteå med PDOL på schemat.


 


Efter världens längsta kö till kittelfjälls-tältet var vi inne där, dansade och hade oss osv. Sen skedde det obligatoriska - köpa thai mat. Jag vart jävligt arg på en jävla massa. Typ att de inte tog kort, och sen fattade det inte svenska (?!). Tolka mig rätt, jag har absolut ingenting emot de som inte kan prata svenska i vanliga fall, men om man jobbar i ett serviceyrke är det ju en fördel?!
 
Trevlig kväll i alla fall!
 
Och sen var det dags att säga hejdå (läs: "på återseende") till min bästa käraste muppigaste rockigaste finaste Petra. Boden kommer inte vara sig likt utan henne, men satan vad hon kommer att rocka Skara! Och vi ses ju faktiskt snart. 
Vi är så fula, men det är ju det som tillhör charmen (haha)
Love you inköpschefen, ses snart. 
 
 

Dagarna rullar på

 Se så mysig bild på mig, som Amanda har fotat i Turkiet i maj.
 
Dagarna rullar på. Nu jobbar jag 6 dagar i sträck, är ledig 3 dagar, jobbar en dag och sedan far jag till Skåne och Tollarspecialen i en vecka. Sedan när jag kommer hem jobbar jag 11 dagar i sträck. Det är mycket nu, men så himla kul! Det är full rulle på Turistbyrån. Idag har vi sålt över 70 st biljetter, och hjälpt ännu fler som varit sugna på att turista i staden! Jag älskar verkligen att jobba på Turistbyrån! Superkul att hjälpa alla Boden-intresserade, och målgruppen är verkligen stor! Wow, jag älskar't!

Liknande inlägg