Nu ska ni få se vad vi sysslar med

I alla fall under de senaste och de kommande träningspassen

Och det är så jädra kul att ni ej förstår. 

Idag kom även Hugos höft- och armbågsröntgen resultat. Jippi!!! Det var det bästa tänkbara, eller ja, det bästa möjliga faktiskt. "HD: A och ED: UA" innebär att han är fri från höftdysplasi och inte kommer att få bekymmer som leder till hälta. Jag blev så glad när jag såg det att jag skuttade omkring, bokstavligt talat, och blev gråtfärdig. Bästa lilla vovve ♥

Vinglas

Fick mina efterlängtade vinglas i studentpresent! 4 st av Linn, Lisa och Emira och 2 st av Rose-Marie! Hur perfekt? De är stört snygga! Nu måste de bara invigas någon dag. 

Call me maybe


Midsommar var bra! Vi var hos Jennifer och drack lite alkohol och hade det trevligt. Årets första kubbspel och vi vann, gödans helt enkelt. Igår åkte jag med pappa till en stuga i Puottaure. Jag älskar verkligen stuglivet! Och en riktig stuga med en porlande bäck, ingen el, grusväg, skog så långt ögat når och långt till närmaste granne. Hugo sprang lös som en galning, och älskade att få uppmärksamhet av såväl stora som små. Dessutom blev jag visslad på av en björn i skogen, men det förstod jag inte förrän efteråt. Kanske tur det, annars hade jag väl skitit ner mig på plats.

Idag jobbar jag, och det är lugna puckar kan man lugnt (haha, ordvits) säga. Jag har haft ett samtal på 2 timmar. Bara halva jobbpasset kvar då.

Liknande inlägg