Påskfirande

Jag har inte firat påsken nå överdrivet mycket. I fredags förmiddags for jag och Hugo till Pajala, till Hugos uppfödare, och var där tills igårkväll. Två bra träningspass, där han skötte sig otroligt bra och massa valpmys, hundprat och annat trevligt har vi hunnit med. Det var första gången jag körde sådär långt också. Dock med hjälp av GPS, men när hon säger "kör in i rondellen" börjar man ju fundera... Svor några gånger: "det är klart jag fattar att jag ska in i rondellen dumjävel! Jag hade inte tänkt köra över den...." osv ;)
 
På hemvägen var jag riktigt trött, men vaknade till liv när Skellefteå kvitterade, haha! Köpte en korv på shell (?) i Töre och sen, svisch, var jag hemma! Jag gick och la mig vid nio, mycket trött och nöjd. 
 

Inte bra för hjärtat

Sitter just nu och hejar fram mina handbollsbrudar i det allvenska kvalet. Det går att se live på Bambuser.com. Jag ställer mig upp, sätter mig ner, ställer mig upp, klappar, refererar för mig själv, hejar, stressäter choklad som jag typ inte ens hinner känna smaken på osv. Kom igen nu!

Liknande inlägg