Idol 2013

 


Jag har bestämt mig för att följa Idol i år. De två senaste åren har jag inte hängt med alls. Inte överhuvudtaget. Men i år blir det andra bullar. Det känns kul att ha någonting att följa, att bara få sitta i soffan till och veta "ikväll är det idol kl 20.00". En fristad, en anledning att bara ta det lugnt och inte ha någonting annat planerat. 
 
Jag hejar i alla fall i dagsläget på Gabriel, Kevin, Sandra, George och Elin. I den ordningen. Erik är också bra. Men jag får fasen inte den här "wow-känslan" som uppenbarligen alla andra får? Sara S är också bra. Men jag vet inte. Jag tror att det kommer smalna av efter något avsnitt. Än har jag sett för lite för att avgöra någon speciellt favorit. Jag gissade dock på att det stod mellan Sakib och Sarah idag, och så rätt jag hade. Nu ska jag fortsätta kvällen med lite matteplugg. Jag vet, min dygnsrytm är lite upp och ner. Och sedan ska jag trixa lite med Hugo, ta en längre promenad, och krypa ner till tända ljus och Homeland. Imorgon väntar äntligen hundträning med bästa gänget!
 

Som sammet för öronen. Han är ju inte direkt jobbig att titta på heller. 
'

Sport? Modevisning?

Jag var och kollade på hockey med pappa en sväng i onsdags. Jag var klädd i täckbyxor, en vanlig lite tunnare vinterjacka, uggs, mössa och håret i en slarvig boll, knappt något smink. Efter ett tag går det förbi tre pinglor i högklackat (typ väldigt högklackat), pälsjackor, sminkade mer än "jag vet inte vad" osv osv. Säger på skämt till pappa "ska jag gå och ställa mig bredvid?". Det var ju lite kontraster. 
 
Så till min poäng. När man är och kollar på sport... Vad är grejen med att klä upp sig som att man ska på krogen? Okej om man vill se någorlunda ut, man är ju ändå bland folk (dock inte på Björknäshallen, tror det är mer folk på konsum svea). Det förstår jag och går med på, att se anständig/okej/fräsch ut, men inte behövs det väl mer än så? Att klä upp sig som att det är fest?! Det känns bara pinsamt mot för vad man egentligen är på. Eller ja, det blir i alla fall rätt uppenbart att man inte är intresserad av att just titta på sporten, så att säga. 
 

Liknande inlägg