Jag känner mig lurad

Jahapp, nu har vi tydligen ett helt onödigt matteprov på måndag. Jag som trodde att den minikursen skulle ge extrapoäng till nästkommande tenta, men icket. Den ger tydligen bara 2.5 hp "bara för att" och helt oanvändbart. Förvisso rätt bra att ha repeterat skiten så att man känner sig fit for fight när det börjar på riktigt nästa vecka, men ändå, fett ovärt. Så nu ska jag alltså både lyckas med att tävla Hugo två dagar i rad i helgen och plugga matte... i onödan?!? Yeah yeah. Wish me good luck.

Glasögonorm

Är på fullaste allvar riktigt sugen på att bli glasögonorm. Men jag vet ju att det inte kommer att ske. Jag kommer typ tycka att det är bekvämt i tre veckor sedan kommer jag bli less på att ha något på näsan, precis som det är nu, och falla tillbaka till att använda linser som fungerar superbra och som jag trivs med. Men ändå. Riktigt snyggt med brillor. Dessa två bågar kostar 395 kr på Specsavers. Den bruna är nog en favorit.
 

Liten sån här reminder

Kommer ni ihåg när jag hade dille på efternamnet Fabricius för några är sedan? Skulle gifta mig med Kalle bara för efternamnet B-) 
NU heter även min mattelärare Fabricius. 
1. KLÄÄÄÄRT
2. Dem måste vara släkt...

Färdigsvamlat för idag. 

Liknande inlägg