Rastlös

Jag var helledig idag, är helledig imorgon, jobbar 3,5 timma på lördag och är helledlig på söndag och tisdag. WTF. Det värsta (läs: bästa) är att jag inte känner för att plugga någonting. Matten känns liksom "klar". Duggan gick bra och jag vet vad som behöver finslipas på till den 21 mars. Fysiken skulle behöva pluggas på förvisso, men där har vi inte ens hunnit haft alla föreläsningar inför tentan den 24 mars. Kemin är det labbar i atm och 1,5 vecka framåt, så där är det också ganska dött. What to do? Gissar att det blir ganska mycket hundrelaterat, lägenhetsrelaterat (kanske får för mig att städa liksom) och så kanske jag även lyckas pallra arslet till gymmet och träna lite. Det hade ju faktiskt varit bra/kul/nödvändigt. 

Dessutom verkar det som att LP4 börjar om den 31 mars. Med enkel matematik kommer man då fram till att sista tentan i LP3 är 24 mars och att det är en veckas helledighet där mellan. Det går inte ens att plugga eftersom att läsperioden är slut och nytt börjar om efter 31 mars. Förvisso är fysiken och kemin kvar (inte matten) men de har ändå avslutat sina kapitel och de börjar med nya grejer efter 31 mars först. Jävlar i min lilla låda. Jag har alltså en fritid den kommande månaden. Hur gör man?

Det hade ju varit himla mycket mer nice om det under den här lediga tiden var såhär fint väder så att man inte kan titta i kameran för att solen bländas... Förvisso vill jag ha kvar vintern ett tag till, men dimma, molnigt och grått kan vi ju skippa. Jag tror nämligen att jag ska snöra på mig längdskidorna imorgon och dra en sväng. 

Haha, liten Hugo. Hur sitter han egentligen?
 
 

Liknande inlägg