Inspirerad av livet

Inspirerad av livet och alla peppiga glada människor på gymmet känner jag mig nu sugen på att köra igång lite egen träning igen. Jag har ärligt talat inte tid på hösten/vintern/våren mer än kanske någon enstaka gång, och då tappar jag bara suget. Men nu när man jobbar, och lämnar kvar jobbet på jobbet, så får jag en himlarns massa tid. Ska bli kul att köra igång lite igen. Inte för något "mitt nya nyttiga liv", inte för beach 2014, inte för att kunna lägga ut fräscha coola skrytiga bilder på instagram. Bara för att må bra i kropp, och (men framför allt) i själ. Idag köttades benen. På lördag blir det spinning och på söndag får bålen sig en omgång. 

Förr eller senare exploderar jagIgår blev det bio i Luleå med mina kära vapendragare. En fin film om cancer hos ungdomar som gav perspektiv på saker och ting. Plötsligt kändes mina vardagsproblem och bekymmer så himla fjantiga, och jag bestämde mig för att helt enkelt skrota dem!

Idag putsar jag fönster, för att sedan träna lite på gymmet (hör och häpna) innan jag ska styra skutan i receptionen några timmar ikväll! 

Liknande inlägg