Tentaröj

 
Igår styrde jag kosan mot Luleå för att fira våra tentor med några klasskompisar och några andra LTU:are. Utgång på STUK och en trevlig kväll! Idag mår jag som jag förtjänar och har inte gjort många knop. Att vara ledig både imorgon och på tisdag känns skönt. Egentligen skulle vi ha fysik på tisdag, men den blev flyttad, inget mig emot. Skönt med ledighet! 

Work in progress


Idag var det begravning i Voullerim. Tråkigt, men en fin begravning. På väg hem svängde vi förbi det där huset jag kollade på på hemnet. SATAN vad fint. Det gör ont inom mig att någon annan kommer köpa mitt drömhus. Läget var ju helt underbart. Som halvt i en skogsdunge. Långt till vägen, nära till vatten. Underbart. 

Ikväll har jag ritat och druckit vin i mammas soffa. Jag och Hugo ska promenera hem, en mil, woho! Sen blir det sovmorgon och promenera tillbaka till mamma imorgon och grilla och mysa utomhus. När våren är som bäst.

Högsta betyg

Det blev trots allt högsta betyg i matte E, med tre poäng ifrån full pott på provet. Bästa hittills faktiskt. Nu väntar jag på fysikresultatet, men det lär dröja ett tag. På tisdag fortsätter fysik B och kemi A, medan matten byts ut mot en ny teknologikurs. Spännande! Endast en lektion om dagen nästa vecka, skönt! Jag ska lapa sol och hitta på massor av saker så gott det går. 
 

Liknande inlägg