Just saying

Ni feminister som tjatar om allt feminist-prat. Ni gör oss icke extremister (typ vi som "bara" röstar på vänstern, centern eller sossarna) sjukt LESS och ANTI feminister. Med andra ord, tagga ner. Jag blir snarare mer anti än övertygad. 

I'm on the battlefield, like Oh my God.

Så jävla mycket just nu. Har ångest, panik, går runt och är ständigt irriterad känns det som. Tur att jag har min bästa glädjespridare som hittar på alla möjliga tokigheter för att göra mig på bättre humör ↓ Han är expert på att känna om jag är stressad (då blir han stressad), arg (då försöker han svamla bort det), glad (då blir han glad). Han läser mig som en öppen bok. 
Så mycket i skolan nu att hälften vore nog. Det värsta är inte att det är mycket heller, det värsta är att allt måste vara godkänt innan nästa söndag, för annars ryker min platsgaranti och hela min framtids-/livsplan i princip. Förvisso har jag tillräckliga betyg för att komma in utan garantin, men det är aldrig kul att gambl:a, man vet ju aldrig liksom... Kom igen nu Julia. Sista rycket! 
 
Tenta på fredag
Quiz till på måndag
3 labbrapporter
1 robot som måste bli klar. 
och det handlar inte ens om att jag har skjutit upp någonting...

Om man får magsår någon gång i livet så är det nu. 
Stressade till skolan för att bygga robot. Stressade till Johanna för att skriva labbrapport. Stressade hem till Boden för att träna Hugo. Stressade hem för att plugga över internet med Amanda och Merel. När man känner att det är skönt att man har "hela natten på sig" för att plugga till fredagstentan... Då vet man ungefär hur läget är.  

Liknande inlägg