Dress


Denna och de två svarta passade perfekt. Så nu längtar jag både till sittning och till party, samt till när mamma har sytt klart min långkappa så jag kan använda den ena lite enklare svarta som vardagsklänning. Finemangen! Mycket nöjd. 

Don't worry, be happy


Var glad! Alltid retar det någon.

Lyckades vara extremt effektiv ikväll ju! Tvättstuga, bakning, sushilagning, bordsslipning, idoltittande och strax lite matematikskik på youtube innan jag kryper i säng och laddar för en hel helg med lydnadskurs. Det ska bli så kul! 

He's back. The man behind the mask.

Tänkte väl dock fortfarande vara kvinna bakom masken. Men hur som haver så är det ju faktiskt tema på balen den 6 december. Nämligen "gammeldags maskerad". Jag funderar om jag ska pimpa en vanlig tråkig blå med fjädrar och glitter och tjohej, eller den vänstra pimpad med lite blåa fjädrar. 29 kr kostar dem hur som helst bara. 
 
Idag hade vi en lång skoldag 10.15 - 18.00. Vi slutade lite tidigare, vid 16.50, och för en gångs skulle hade ju jag kommit till skolan med buss, för att vara lite sådär ekonomisk. Jo, bra val av dag Julia. Bussen gick 16.35 eller 18.30... Det slutade med att jag åkte hem med Emira vid 18.00. Hemma har jag bara sett tv och samlat kraft, för satan vad mos det är i skallen efter många föreläsningar i skolan. Imorgon har jag bara en ynka lektion kl 13.00, så jag hade tänkt både hinna med att ha sovmorgon, ha tvättstuga, promenera "träsket runt" med hundarna, plugga och göra sushi. Vad tror ni? 
 

Liknande inlägg