Alla vill veta var du köpt din tröja

Tentan idag kändes som ett skämt. Martina kände likadant, så vi har nu gjort ett schema för hur och vad vi ska plugga fram till den 18/12. Känner på mig att det kommer bli lysande!

När jag skulle lämna in tentan så säger skrivvakten "men Gud, en sån fin tröja du har!". Äldre damer har ofta öga för vad som är hemmastickat, för när jag svarar "mamma har stickat den" så får jag alltid något i stil med; "förstod det. Hälsa din mamma att den var väldigt fin", till svars. Flera gånger har jag suttit på jobbet med denna tröja och känner hur äldre damers blickar typ dras mot tröjan. Jag börjar då fundera varför dem glor på mina bröst?! Men nej då, dem spanar bara in mönstret på den fina tröjan. Skojas inte. Detta har hänt sååå många gånger nu. Skrivvakten på tentan som typ aldrig säger ett ljud, bara går omkring och ser så ingen fuskar, tar liksom priset dock. 

Solen skiner utomhus. Så nu blir det en långpromenad med hundarna, sedan ska jag bara mysa och njuta av långhelg där inget plugg kommer göras. Sedan på måndag tar vi nya tag! 

Upp som en sol. Ner som en pannkaka.

1. Åt pannkaka till lunch idag.
2. Kommer faila sååååå hårt på tentan på onsdag. Det svåra är att det är så orimligt många moment. Jag kan några asbra, så om jag har tur kanske jag till och med kan få betyg 4. Men risken är tyvärr stor att jag knappt kommer känna igen vissa frågor och bara känna mig som ett stort frågetecken. Jag har ställt in mig på omtenta i december bara för att inte få panikångest. Imorgon tänker jag plugga på skolan från 10.00-15.00. Hur mycket jag än vill klara tentan på onsdag känns det långt borta. Samtidigt känns det ändå tryggt att veta att jag får fler försök. Jag har egentligen 5 år på mig att klara den tentan. Så det känns ju lugnande. Även om det inte kommer vara lugnt nu på onsdag. Jaja. Enough. Håll tummarna för att rätt frågor kommer åt mig på onsdag va? 


100% taktiskt

...att köra i diket förra veckan.
För nu får jag låna pappas bil när jag ska åka långt :P ;)
Idag bär det dock bara av till Kalix. Ska plugga med Evelina. 
He bli fint dä.Liknande inlägg