The fabulous sportsbar

 
"Juste fan, vi var ju med på bild". 
Rätt kul att de försökt klippa bort min mitella... Men jaja. Jag delar känslan. Jag hade också gärna klippt av den, bokstavligt talat. Bara 2,5 vecka kvar. Giv mig styrka. Igen. 
 

Promenadpepp

Hösten är ju bara så himla fin. Längtar till mitellan åker av så att jag och Hugo kan promenera över stock och sten, överallt, under klarblå himmel och perfekt lufttemperatur. Ikväll promenerade vi med Magdalena och Trixie i en timme runt elljusspåret i Bodsvedjan, precis i anslutning till lydnadsträningen, så det var som perfekt. En väldigt fin och bra sträcka. Jag måste verkligen försöka ta mig ut och hitta fler ställen där man kan gå från punkt A, tillbaka till punkt A och ta sig runt, inte bara fram och tillbaka. Runt är så mycket roligare! 

Nå ja. Inlämningen idag gick bra. Alla 51 klasskompisar blev godkända och vår lärare tyckte att vi hade varit överambitiösa. Hehe. Imorgon är veckans längsta dag (giv mig styrka!), och sedan planerar jag att göra matlådor, ha tvättstuga, plugga matte och promenera ännu mera, förhoppningsvis tänker min mamma likadant och så kan hon och Disse följa med på en trevlig runda.
Har jag sagt att jag älskar denna livsstil och hobby? Kan väl kanske hända, ja. Men det är så. 
 
 
 

Redo för ny vecka!

Kul kväll igår med Tina, Linn, Amanda och Petra!
Imorse for jag till Kalix BK med Eva och Magdalena och drämde av ett sjuhelsikes träningspass med Hugo. Lägstanivån på den 2-åriga valpen har höjts något så jävulskt! Yeah, yeah, wow, wow!

Efter det såg jag handboll med Martina och hejade på Petra. Alla i hela hallen hörde mig. Utom Petra. Bra.

På kvällskvisten gjorde jag klart relationshandlingarna för kyrkbyn som nu är redo för kritik och inlämning imorgon! På onsdag ska vi även redovisa "Luleå nu, då, och i framtiden" och sen ska vi börja med projekt: Kubhus. Grymt kul känns skolan nu! Bra klass, roliga ämnen, roliga dagar. Ja, det känns bra hela vägen ner i tårna. Grymt redo för måndag, som för övrigt är en av veckans bästa dagar! 


Liknande inlägg