Inspiration

Inspiration only Wire grid wall. Place above a desk in a small office. Clip on notes, mementos, etc. using clothes pins.
scarpiera realizzata con un foglio di rete elettrosaldata verniciata.Discover 0 Daily Inspiration PhotosIndustrial decor style is perfect for any interior. An industrial office is always a good idea. See more excellent decor tips here: http://www.pinterest.com/vintageinstyle/
life as a moodboard: Scandinavian Style | Warming Lighting and Details
Jag älskar att inspireras, men måste ändå medge att inspirationen ofta får stanna på just inspirationsnivå då jag varken har pengar, tid eller ork att förverkliga inspirationen från starkt "vill-ha"-begär till greppbar fakticitet.

Hagamannen

Hagamannen Niklas Lindgren är en av vår tids värsta serievåldtäktsmän, som dömdes till 14 års fängelse för mordförsök, grov våldtäkt, våldtäkt och försök till våldtäkt
Hagamannen sågs alltså i Boden igår. Han åt middag på The Bull. Han ska mest troligt bo i Norrbotten (det ryktas om Övertorneå). Det jag tycker är så synd är att återfallsrisken bedöms som oerhört stor på sådana här brott. Större än för mord eftersom att mord inte bara sker på "måfå", medan det Hagamannen sysslade med mellan 1999-2005 blev ett beteende och ett beroende för honom. Jag känner ingen som helst medömkan för honom, men det är synd om honom.Han behöver vård. Han klarar inte av att leva i ett samhälle. Det har han bevisat, och jag tycker inte att han ska få en chans till. Enough is enough.

Då tycker jag att det är extra hemskt för hans offer när man uttrycker sig såhär i Expressen:
"Övervakningsnämnden, som är en myndighet inom Kriminalvården, har bland annat beslutat att Niklas Lindgren inte får vistas i ett antal områden kring Umeå under det första året i frihet, vilket även Västerbotten-Kuriren rapporterat om.

Orsaken: Nämnden anser att det inte kan uteslutas att det finns en "stor hotbild och ett stort agg mot Niklas Lindgren, i synnerhet i det geografiska område där han härjade. Han "torde vara känd både till namn och utseende", står det i beslutet."


Ursäkta va?! Sedan när blev det synd om honom för att han har blivit frigiven, för att han är vår tids största serievåldtäksman? Lite perspektiv hade kanske varit lite önskvärt och lämpligt...


Liknande inlägg