Så trött

Jag är så trött att jag tror jag stupar. Ståendes eller sittandes. Det spelar liksom ingen roll. Grus i ögonen, skallebank och inte en muskel som är pigg och alert. 

Dagen har liksom bestått av många "moment" att hålla reda på. Det toppat med en föreläsning mega-sent. Jepp, jag hann fara på den. Det hatar jag verkligen. Sena föreläsningar. Skallen blir liksom mos och man är inte mycket till människa när man kommer hem. Tiden innan föreläsningen börjar så sent är också på något sätt bara som en lång väntan på att få åka iväg. Men jaja, imorgon är det en tidig föreläsning istället och sen ska jag och Jonas laga god mat innan jag skjutsar han till Kallax. Han ska utomlands i 3-4 veckor. Såhär känner jag om det: bajsunge. 💩

It's a good day

Uppstigning vid 07.30 för att skjutsa Jonas till jobbet. Efter det hämtade jag Rose-Maries bil, och ska senare köra den till Luleå. Nu myser jag bara i soffan till TWD och en laxmacka. Andra saker på schemat idag är att min nya soffa kommer mellan 13.00-18.00, och att jag förhoppningvis hinner kuta till sjukgymnasten 14.30. Inga föreläsningar idag förrän 16.30-18.00, och det är en introduktion i fysik 3, som jag mest troligt inte hinner gå på. Men det är två föreläsningar i kursen imorgon, och en introduktion brukar oftast inte vara så viktig. Det är oftast information man själv kan läsa sig till eller liknande. 


Liknande inlägg