Organizer

Jag älskar att planera. Jag har en favoritkalender som är helt perfekt i mina mått mätt. Uppslaget är precis som jag vill ha det - dvs att man kan skriva från vänster till höger (inte i små långa spalter) och att man ser en vecka per uppslag. Att den dessutom heter "hundboken" och rymmer massa hund:iga prylar är ett stort plus. 

Nu var det i alla fall äntligen dags att beställa 2016 års kalender (jag beställer från minalmanacka.com för endast 99kr), och denna gång unnande jag mig även en organizer i ljusrosa läder till. Kan knappt bärga mig. Jag vill ha den nu! 😍🙏🏻


Julpynt

Nu blir det godnatt efter en väldigt effektiv och skön helg. Jag älskar verkligen att jobba lördagar 08.00-12.15. Helgen blir så lång på något sätt då! 

I veckan väntar världens "mördarvecka" i skolan. Två labbrapporter ska färdigställas, varav den ena inte ens är påbörjad. Jag har tänkt göra klart en webbuppgift, och så måste jag tentaplugga en massa. Det kanske är lite tur i oturen att Jonas är på övning. Hehe. 

Nu är lägenheten i alla fall fint pyntad, precis så som jag vill ha det. Inte för mycket, fortfarande i samma stil, och med en myskänsla rakt igenom. Jag får låna Jonas dator i veckan (Härja har pajat min) så eventuellt kanske jag fotar lite roligare bilder på lägenheten och lägger upp. Vet att det är efterfrågat, och nu var det länge sedan ju...


Första advent


Nu ska jag springa på stan och köpa ett "adventsljus" som man ska elda lite för varje dag i december. Sedan ska jag bjuda mamma på adventsfika och slutligen ska jag och Jonas äta middag tillsammans. Imorgon åker han till Finland på övning för hela veckan. 


Liknande inlägg