Dagen före dagen före dopparedagen

I helgen for jag, Ullis, Petra och Pontus och såg Boden Hockeys bortamatch mot StiL. På lördagkväll blev det spontan vinkväll med Ullis och Linnea. Vi for sedan till Oleary's och hängde med Victor och Robin och deras lag. 


Igår for jag till Amanda och Niklas och hjälpte dem med valptest och blev bjuden på gomiddag. Idag har jag och Tina handlat julklappar, så nu är jag klar med allt och har slått in hela 14 paket ikväll. Allt till min familj och bonussläktingar. Som dessa mjukisdjur ovan som är till Felicia - min 3 år gamla brorsbonusdotter. Ser ni vilka det föreställer? Mycket nöjd är jag. Letade som ett as, haha. 

Imorgon väntar jobb 09.45-18.15 och sedan uppesittarkväll med Ullis, Petra och Pontus. 

Jag är rik

Skriv inläggstext 

Omringad av människor jag aldrig har en tråkig stund tillsammans med. Nu ska jag promenera och möta Lina någonstans. Var hon är vet varken jag eller hon, tydligen. Men det löser sig, som vi brukar säga ✌🏻🖖🏻

Praktik

Skriv inläggstext 

Praktiken närmar sig med skräckblandad förtjusning. Vill jag göra inom stad eller hus? I Boden eller i Luleå? 


Egentligen har jag sagt att det hade varit skönt att vara i Boden. Men samtidigt är ju detta bara något som varar i 7 månader... Om det är jätte jätte jobbigt så vet jag det inför framtiden när det är dags att leta jobb på riktigt. 


Liknande inlägg