Oh lord Jesus it's a fire

Om ni inte förstår rubriken så ber jag er kolla på denna. Utfärdar en varning först dock; den är väldigt beroendeframkallande. Själva låten börjar vid 45 sekunder och är alltså ett ihopklipp av en nyhets-intervju.

 
 
Sedan senast har det hunnit hända endel. Bland annat mötte jag en bil i en jävla fart på väg hem från brukshundklubben i veckan. Vi höll på att krocka. 150 meter senare ser jag att det precis har börjat brinna i en bil. Jag är inte sölig på att lägga ihop 1+1 och ringa 112. Första gången jag ringer 112 i livet fakiskt. Det tog hela 4 minuter för dem att svara, men sedan var det bra service osv. Jag har lärt mig till nästa gång att kolla upp nogrannare var man är, vad gatan faktiskt heter och i vilket väderstreck norr ligger då frågorna från polisen som ringde upp om signalement på bilen ville veta i vilken riktning, norr eller söder, jag körde. "Ja inte fan vet jag, jag körde mot stan" hjälpte tydligen inte ;)
 
Jag har varit till Kiruna. En kaosresa, där vi på vägen upp blev 7 timmar försenade med tåget. Det är rejält, med tanke på att resan egentligen bara ska ta 3 timmar... för oss tog den 10 timmar... Väl i Kiruna var det bara 4 grader kallt i rummen, så det var lite kallt att krypa ner för att sova. På vägen hem sedan blev vi försenade igen för att ett tåg och en traktor hade krockat i Boden. Det blev ersättningsbussar, men på väg av tåget (efter att ha suttit och väntat i 3 timmar i Gällivare) så trillade en kvinna och bröt foten (!). Höjden av otur?!? Längs vägen mötte vi sedan hela 3 olyckor. Minst sagt en turbulent resa. Som tur är var Härja som vanligt en stjärna och tog allt med ro. 
 
 
 Hon sov i mitt knä hela resan. Min stjärna. 
 
Jag har också käkat en jäkla massa julmat. På Norrigården med Eva och Anna och på Western Farm med jobbet. Mums så gott! 
Här ovan julbordet med show på Western Farm.
Julbordet på Norrigården. Grymt gott! 9 olika sorters sill, och massa mer.
 
Jag, Ullis och Petra har sett hockey i vanlig ordning. En fredag blev det Pre hockey hos Ullis med tacos och mys.
 
 
Jag har varit och hälsat på Amanda & Dimmas valpar i Harads, och ska nog mest troligt åka dit i veckan igen för att hjälpa till att göra ett valptest :) Fruktansvärt söta!
 
 
Jag har även haft julklappsleken med tjejerna i klassen. Jag vann väldigt fina grejer - en ljuslykta, en typ ljusstake för värmeljus, mjukistofflor, örhängen, armband och beer pong-set. Jag hade själv köpt ljusstaken. Den är i metall i rosé, så jag blev stormförtjust. Utöver det köpte jag en hushållspappershållare i "silver" med marmor som "golv", och en sådan här grej som man kan massera huvudet med. 
 
 
Nu är jag väldigt sliten. Igår efter jobb 09.45-18.15 så var jag hemma hela kvällen och stirrade endast tv och gick en timmes koppelpromenad med hundarna. Det slog mig i morse att jag inte har pratat/fört en konversation med någon på 15 timmar. Men det behövs ibland det med. 
 
 

Kommentera här: