Smakråd

Nu har provexemplaren från Nividas kommit. En ynka dag tog det, och levererade i en superfin ask också! Vilka tycker ni är snyggast? Jag föredrar de transparenta, men tycker att bilden inte ger rättvisa. På bilden ser de "marmorerade" snyggare ut... Jag tycker att de transparenta faktiskt ger ett väldigt ordentligt och stilrent intryck. Att Magdalena Graaf och Jenny Strömstedt har likadana gör ju inte saken värre heller. 😋


Konceptuell Design

Äntligen efter massor av teoretiska "nöta nöta"-kurser som har inneburit extremt mycket plugg om kvällarna är det nu dags för en kurs som handlar om att skapa på skoltid. Man är alltså mer eller mindre klar när man kommer hem om kvällarna, i alla fall från denna kurs. 

Kursen handlar om 3 delmoment.
1. Binda ihop LTU med Science Park.
2. Förbinda LTU med staden
3. Ny stadsdel på "Röda havet".

Dessutom är grupperna ihopsatta/blandade vilket jag gillar skarpt. Det är så otroligt givande att grupparbeta, bolla idéer och lära av och tillsammans med nya personer. En väldigt spännande tid väntar denna läsperiod. Idag började vi med workshop tillsammans med 3 superduktiga lärare/arkitekter. Väldigt inspirerande.


Boden Handboll

Jag fick en chock när jag, Petra och Pontus kom till Boden Arena igår. Jag fick parkera olagligt på millimeters marginal att överhuvudtaget rymmas. Kön gick hela vägen ut ur lokalen, och precis när vi tagit oss in satte de upp en lapp som förtäljde "fullsatt", och inga fler släpptes in. Hela länet var verkligen där! Vi såg folk från både Piteå, Kalix och Malmberget. Hallen rymmer 1500 personer, men det var då nästan lika många som stod upp och hängde här och var, samt hade tryckt ihop sig på stolarna. Jag och Petra kände oss som 12 år igen när vi satt på golvet 1 meter från planen. 

29-25 skrevs slutresultatet till, och lilla Boden med de egna produkterna har nu vunnit mot ett elitserielag och behöver bara vinna en match till för att gå upp till handbollens finrum - Elitserien. 
Att "bara" vara i allsvenskan är sjukt nog. Det finns liksom inget lag ovanför Stockholm och alla andra lag har mer eller mindre "köpta" spelare, eller i alla fall har samlat på sig talanger från landets alla hörn. 

Nu är man med i matchen om en elitserieplats.

Det är så sjukt, så sjukt, så sjukt. På det bra sättet. Liknande inlägg