Den fantastiska resan

Jag älskar att lyssna på podcasts när jag kör bil, åker buss eller promenerar. Det blir lätt alltså 3-4 avsnitt om dagen. 

Några favoriter är P3 dokumentär, svenska mordhistorier, palmemordet, spår, rättegångspodden, hundidioter's podcast, lillelördag, Alex & sigge och nu även Den fantastiska resan. 

Jag hittade Zara och Noels podd imorse och har redan lyssnat 5 avsnitt. Jag har under en tid varit rätt less på Lillelördag då jag tycker att den nu för tiden handlar allt för mycket om sådant jag egentligen inte kan relatera till - småbarnsliv samt socialt spel i 35års åldern. Det blev för långt ifrån min vardag för att det skulle kännas intressant alltid. Ofta lyssnade jag på den när jag bara ville ha något "bakgrundsljud", och då en mordhistoria eller liknande blev alldeles för fokuskrävande. Tidigare tycker jag att lillelördag handlade mindre om dessa irrelevanta (för mig) samtalsämnen. Då var det min absoluta favoritpodd, men det har tappats bort någonstans längs vägen... så det tycker jag är lite synd. Men jaja. 

Anyway: Zara och Noels podd är så skön! De pratar om rätt omogna svamliga grejer som bara blir rätt skönt att koppla av det seriösa i livet, och dra på smilbanden, till. Jag hade en helt annan bild av Zara och tycker faktiskt att hon har växt i mina ögon efter upptäckten av podden. Konstigt egentligen eftersom att podden bara handlar om humoristiskt svammel, men på något sätt känns det som att hon landade i mina ögon då. Hon är liksom "vanlig och väldigt trevlig att lyssna på. 

Har ni några tips på podcasts? 


Kommentera här: