Trevliga lediga dagar

Jag har varit ledig från skola och jobb torsdag, fredag, lördag och söndag. I torsdags for jag till Luleå och åt lunch, shoppade och fikade med Tina. Jag skulle även äntligen köpa en ny dator, men expediten på Elgiganten övertalade mig om att en surfplatta med tangentbord passade mina behov bättre. "Mest pang för pengarna" helt enkelt, och jag gillar både pang och pengar, så det kändes som en bra deal. ✌🏻️ På kvällen for jag sedan till Petra och blev bjuden på kaffe och bulle till Skellefteå-matchen. 

I fredags tränade jag sök med Härja och 5 andra ekipage i Luleå, riktigt trevligt. Sedan åt jag pizza och fruktsallad hos Linnea A i Luleå. 

På lördag bjöd jag mamma på dagspa på Clarion med tre olika bastus, season shower, varmt bad, fotbad, fruktbuffe, spa kit och mys. Sedan såg jag handbollen med Petra och Pontus. Ingen finhandboll direkt. Riktigt bedrövlig match faktiskt tyvärr... Efter det tränade jag och Linnea B lite tävlingslydnad med Härja och Cola. 

Idag for jag till Piteå för att träna med Jossan och Jennie och blev sedan bjuden på middag hos pappa och Rose-Marie. 
Några riktigt sköna lediga dagar. Så nu är jag redo för ny läsperiod imorgon. Byggfysik och grundkurs i projekt- och industriell ekonomi. Heja heja! 

Kommentera här: