Dagvild

 
Hela den här veckan har varit kaos. Jag har inte en enda dag haft koll på vad det är för datum, helt snurrigt, och igår trodde jag att det var lördag fastän det "bara" var en ledig fredag. Vimsigt i huvudet nu när jag på jobbet tidigare idag fick tänka i flera sekunder när jag skulle skriva datumet på en lapp. "Öhhh". 24/9 var det tydligen ;)
 
Igår var jag i alla fall på hockey med pappa och såg Luleå - Skellefteå. Innan dess hade det blivit en riktigt hundig dag med lydnadsträning med Madde, Fredrika och Frida samt lunch med dem och efteråt sökträning med Hannah och Lina. Idag måste jag plugga lite och sedan ska jag träna hund igen fast denna gång med Cari, Linnea och Madde och avsluta med tacosmiddag hos Linnea.
 
I övrigt blev jag godkänd på förra veckans tenta/dugga med 7 poängs marginal ändå. Duggan var totalt på 34 poäng och godkänt låg på 20 poäng. Efter det blev vi även godkända på vår muntliga presentation av projektplanen. En bra vecka helt enkelt. Veckan som kommer tror jag kommer bli rätt tung skolmässigt. Mycket att hålla reda på och färdigställa, men vi krigar på.

Kommentera här: