IDAG ÄR DET ONSDAG OCH IMORGON ÄR DET FREDAG

Nu är hundtävlingssäsongen slut. Jag och Härja slutade den på samma sätt som vi började den - med en debut i ny klass och uppflytt till en högre klass! I början av sommaren var det lydnadsklass 1 och i helgen var det bruksspåret. Så jäkla fin hon är, min lilla kompis, på alla sätt och vis. 

Hur som helst så känns det skönt att summera säsongen nu, återgå till mer lediga helger och mindre planering. Nu ska vi bara gör det vi känner för, för dagen. Det är ingenting som behöver göras. 

Ikväll var det även SHE-premiär för handbollsdamerna i lilla jävla Boden. Så himla fränt! Tyvärr en storförlust, men det kan bli bra detta i längden. Det var trevligt att umgås med Petra (och se deras nya hus) och Jeanette. Mysigt med "vintersäsong" - Skola om dagarna, hundträning, hockey- och handbollstittande om kvällarna och helgerna. 

Igår jobbade jag ett pass på Turistcentret, och det blir ytterligare ett pass både denna och nästa lördag. Trevligt! Extra trevligt när det är "fredag" imorgon fastän det egentligen är torsdag, eftersom att vi bara har 4 dagars-vecka i skolan denna vecka. 

Imorgon väntar presentation av vår projektplan inför vår "styrgrupp". Så jag ska plugga på den lite, sedan koka lite te och äta lite ost & kex (mitt nya craving), hoppa in i duschen och sedan somna till gammalt avsnitt av Prison Break. 


Kommentera här: