Invald i styrelsen, kursstarter, klassvinst & förstapris


Sedan senast har jag blivit bjuden av pappa på lunch där han även överraskade mig med frasen "jag har sett att du vill ha en gant-tröja" och så köpte han en åt mig. Materiell lycka!!! Och även lycka över att pappa så gärna ville ge mig något jag har velat ha. Ni vet vad de säger "det är det lilla som gör det stora" och jag blev superglad. Bästa pappi. 

Jag och Härja har debuterat i lydnadsklass 2 och tagit förstapris och klassvinst, vilket sedan firades med mina underbara träningskompisar. Jag är så glad att jag har dem, för likt när jag spelade handboll så är det (hundträningen) typ det enda jag gör på fritiden, så det sociala med dem är en sådan stor del av min vardag. Jätte glad att jag har hittat dessa dårar alltså. Med dem blir hundträningen mer än bara hundträning. Det är liksom allt jag pysslar med om kvällarna och helgerna ju. Logic.

Skolan har börjat om med buller och bång. Jag har blivit tilldelad två projektgrupper - en i byggprojektledning och en i hållbart byggande. I projektledningen är det jag och Jens som aldrig verkar bli av med varandra - men det är bara bra. Ett vinnande koncept. Sedan en till duktig från min klass som det blir roligt att bekanta sig mer med, och så två väldigt duktiga grabbar från väg och vatten och en duktig tjej från industriell ekonomi. Jag ser fram emot den här kursen. Den är tung, vi ska lägga ner totalt 720 timmar innan oktober och det ryktas om att folk har börjat grina på slutpresentationen - men nu jäklar känns det på riktigt vad det är vi studerar till. 

I hållbart byggande hamnade jag med tre duktiga tjejer från klassen som jag heller inte tidigare jobbat med, så det blir också superkul och förhoppningsvis givande. Jag tycker alltid det är spännande med lottade grupper - man får kamma till sig, skärpa till sig och agera lite mer "proffesionellt" än när man är med sin squad där man trivs så bra ihop att man kan vräka ur sig vad som helst, peta näsan om man känner för det osv. Ja, kanske inte bokstavligt talat, men typ så. Imorgon är första träffen med Hållbart byggande-gruppen. 

Vi i projektledningsgruppen har även kommit igång med vår projektplan. Uppdraget i kursen går ut på att se över situationen för "boende för äldre" i en given kommun. Vi fick Gotland, som är mer än en kommun, och det blir spännande att jobba på ännu mer. Kursen verkar klokt upplagd, men examinatorn är ju en utbildad projektledare så det känns väl rimligt att den är planerad till punkt och pricka ;) Hon är väldigt mån om att allt ska fungera. Det är inlagt massa kom ihåg-noteringar i vårt schema men inte så mycket föreläsningar. Det passar bra i en väldigt praktisk kurs tycker jag. Handledningspassen är dessutom väldigt strukturerade, man kommer att få hjälp ett visst klockslag, och det känns bra med erfarenhet från tidigare kurser där alla i princip fick slåss om lärarna och den som skrek högst för dagen fick mest hjälp...

Nå ja. Fortsättning följer, men än så länge bara positiva saker att säga om denna läsperiod :) 

Sist men inte minst har jag blivit föreslagen av valberedning att ingå i Luleå BKs styrelse. Sedan också på årsmötet invald. Det låter kanske litet för världen, men för mig betyder det väldigt mycket. Även om det är svårt för ointresserade att sätta sig in i intresset så vittnar ändå medlemsantalet på 465 medlemmar om att det är högst intressant för väldigt många andra :) dessutom är det en väldigt bra erfarenhet och inte minst merit (!) inför arbetslivet, och återigen ett tillfälle att lära känna nya människor och välkomna nytt folk till klubben, och vårda om "de gamla". 

Nu blir det godnatt och "på återseende". Full fart mot helgen! 

Kommentera här: