Julafton 2016

Julhelgen har varit bra. Det går alltid lika jävla fort. "Poff" säger det bara, så är december över. Jag har redan varit ledig i 3 veckor liksom och vad har jag gjort egentligen? Ja, jag vet inte riktigt. Men det behövs lite vila och ro ibland också. 


Uppesittarkvällen spenderades i alla fall hos Petra och Pontus, med god middag, Bingolotto, glöggmys och plumplir. 

Julafton firades först med lunch hos mamma och sedan middag, klapputdelning, mys, Wii-lir (jag spelade Mario Kart för första gången på 100 år, nostalgiskt!) och sedan surr ända till 02.00 då jag for hemåt. 

På juldagen såg jag såklart "hemvändarmatchen" mellan BIK Legends och Boden Hockey, där The New Generation Boden Hockey gick segrande. På kvällen skulle jag och Linn egentligen festa till det med utgång, men ingen av oss orkade, så jag var hemma hela kvällen och bara gjorde ingenting. Väldigt skönt var det. Ännu skönare att vakna pigg och kry på måndagen, då jag och Linn for på mellandagsrean i Luleå där jag äntligen köpte mina efterlängtade lågklackade lite spetsiga skor. På kvällen började sedan JVM som jag såg på Banjovägen hos Petra och Pontus, och så blir det även ikväll.

En riktigt trevlig julhelg, och så fortsätter det. Ha det topp! 

Kommentera här: