Direkt från Boden med Martin Hallén Almroth

 "Jahi jaha", som jag brukar säga. Ändå chef att citera sig själv...? 

Sedan senast har jag hunnit vara med i liveradio. Jag hade velat hinna babbla mer, men ibland får man fatta sig kort. 

 
Jag har varit på den sjukaste festen i mannaminne, min bonussyster som fyllde 40 år. Där snackar vi målbild för fest. Jag har hängt mycket på brukshundklubben - no shit Sherlock?! Jag har varit och grillat och myst i Jämtöavan, och säkert hittat på massa andra hyss. 
 
 
 
Jag har jobbat som ett psyk de två senaste veckorna. Både på Turistcentret och Strand Fysiocenter, dubbelpass och måndag till söndag. Men på måndag återgår jag till jobbet på Stadsbyggnadsförvaltningen i Luleå i två veckor, innan det är dags för praktik på Stadsbyggnadskontoret där vi bland annat ska få vara med och planera Porsö Centrum - skithäftigt! Betald praktik fram till och med slutet på december. Nästa månad får jag således lön för 6 veckor (i och med att jag har jobbat två veckor timbetalt denna månad på Turistcenter + Strandfysiocenter). Då blir det att unna sig något fint eller lyxigt eller roligt. Jag har inte bestämt mig ännu, men något ska det minsann bli! "För det är jag värd", som L'oreal typ hade sagt. 
 

"Sammanfattar med en dans"

Long time no see och det är fullständigt omöjligt att sammanfatta allt som har skett, så det får bli en drös bilder istället.
 
Typ så.
 

Liknande inlägg