Sen gammalt

 

Jahi, jaha! Helg och trevligheter står på schemat. Har just hämtat min nya fina bil! Helt lyriskt! Efter det for jag och drack kaffe hos Emira. Ikväll Playstation-lir hos Petra, imorgon handboll, hockey och vinkväll! På söndag hockey igen. En helg helt i min smak. 

 
Vi hörs när vi hörs. 

Jag älskar beröm!

Jag älskar att ge och få beröm! Bästa känslan! 

I veckan har vi haft väldigt många inlämningar och redovisningar. En av dem är den nedan. Vi fick ett svart papper, ett hus från en hemsida och skulle sedan skära ut fasaderna i detta svarta papper så att det ser ut som huset på hemsidan. Sedan skulle vi designa om fasaden till en annan känsla. Känsla? Har en fasad en känsla? Mycket gryller i huvudet. Jag valde i alla fall känslan lekfull och gick lös på fönstersättning. 

Kursen heter Funktion, form och gestaltning. Det roliga är att vi har en extremt meriterad lärare inom detta. Han har formgett, och uppfunnit, massvis massvis med nya prylar och designer. Tyvärr är han även den som har formgett Luleå Hockeys björngap som de entrar isen genom. Jaja, skämt åsido ;) 

Sjukt kul att läsa hans kommentar i alla fall. Speciellt när mitt eget analyserande resulterade i att jag inte var riktigt nöjd. Det känns lite som att Dennis själv är förvånad över hur bra resultatet blev. "Jag tycker faktiskt att det ser riktigt bra ut" Motiverande! Jag kanske inte är så dum som jag ser ut, ungefär ;) 

18 av 20 poäng är ju 90% och absolut högsta betyg. Roligt!

 
 
 
 

Nu försöker jag ladda om inför matte-tenta nästa vecka. Vi får se hur det går... skam den som ger sig... 

Årets glädjespridare

 
Jaha, vad händer? En jävla massa, skulle jag vilja säga. Vi har väldigt mycket i skolan just nu, framför allt i CAD-kursen. Där har det blivit skola från ca 10.00 till 18.00 varje dag de senaste två veckorna. Låter som ett vanligt arbetspass, tänker ni. Det jobbiga är att då har man 2 kurser till att sköta efter det eftersom att vi läser 3 kurser samtidigt just nu. Nästa vecka är det i alla fall 4 inlämningar och sen blir jag ledig till den 27 mars. Alltså nästan 2,5 vecka! Jag ska förvisso försöka skriva en eller två omtentor, men det känns sjukt skönt att inte behöva vara i skolan de här monsterpassen. Jag ska försöka njuta av det fina vädret och vila upp mig under förmiddagarna, för att sedan plugga tentor på eftermiddagarna/kvällarna. Det blir nog bra. Mars och april är ju typ mina favoritmånader! Vårvintern, sol och massa utomhusvistelse.
 
Annars har det varit årsmöte på Luleå Brukshundklubb. Av 441 medlemmar blev jag och Härja nominerade och utsedda av jury till "Årets Glädjespridare". Fick även sedan veta att jag hade varit nominerad till "Årets eldsjäl" också. Så rörd, tacksam och glad. Tårarna var väldigt nära på Luleå stadsteaters scen, där årsmötet hölls.
 
"Årets Glädjespridare är ett ekipage, eftersom att både hon och hennes hund har en positiv inställning till nästan allt här i livet och den glädjen sprider sig såklart till alla oss andra på klubben. Det är helt enkelt mycket roligare att träna hund eller helt enkelt bara vara ute på klubben när detta ekipage också är där! Det finns nog ingen som alltid är så glad, peppande, rolig och härlig som henne. Det är som att hon bär runt på sin alldeles egna lilla sol. Alltid trevlig och inbjudande mot alla hon träffar!" 
 
Jag har umgåtts mycket med Linnea A i Luleå, med henne och hundarna. Jag körde förra fredagen ner i ett dike från stillastående på en parkering. Fantastiskt va? Tur att Lina hjälpte mig att putta i en timme (mitt i natten en fredag, dessutom) innan vi fick ringa bärgaren. Hahaha... Jag har beställt en ny bil också. Helt oberoende av dikeshändelsen. Kanske dags att sluta med sådana hyss nu då ;) I alla fall en Peugeot 308 SW med diesel och automatlåda, årsmodell 2017. Om tre veckor kommer den till Luleå! Längtar!
 
 
 

Liknande inlägg