Jag älskar beröm!

Jag älskar att ge och få beröm! Bästa känslan! 

I veckan har vi haft väldigt många inlämningar och redovisningar. En av dem är den nedan. Vi fick ett svart papper, ett hus från en hemsida och skulle sedan skära ut fasaderna i detta svarta papper så att det ser ut som huset på hemsidan. Sedan skulle vi designa om fasaden till en annan känsla. Känsla? Har en fasad en känsla? Mycket gryller i huvudet. Jag valde i alla fall känslan lekfull och gick lös på fönstersättning. 

Kursen heter Funktion, form och gestaltning. Det roliga är att vi har en extremt meriterad lärare inom detta. Han har formgett, och uppfunnit, massvis massvis med nya prylar och designer. Tyvärr är han även den som har formgett Luleå Hockeys björngap som de entrar isen genom. Jaja, skämt åsido ;) 

Sjukt kul att läsa hans kommentar i alla fall. Speciellt när mitt eget analyserande resulterade i att jag inte var riktigt nöjd. Det känns lite som att Dennis själv är förvånad över hur bra resultatet blev. "Jag tycker faktiskt att det ser riktigt bra ut" Motiverande! Jag kanske inte är så dum som jag ser ut, ungefär ;) 

18 av 20 poäng är ju 90% och absolut högsta betyg. Roligt!

 
 
 
 

Nu försöker jag ladda om inför matte-tenta nästa vecka. Vi får se hur det går... skam den som ger sig... 

Kommentera här: