Time you enjoy wasting is not wasted

(null)
(null)
(null) (null)
(null)
(null)
 
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
 
(null)
(null)
 
Sedan senast har vi haft spontan göra-egen -sushi hos Maria med Lina och Sanna, jag har hälsat på Jakub och hans fantastiska mamma Emira, samt en annan kväll tagit en promenad med Emira, haft en kick ass-bra kväll hos Maria förra helgen som avslutades med en riktigt trevlig kväll på Allstar. Torsdag-fredag var jag och vovvarna på sleepover hos världens bästa Linnea. 

Jag har även lärt mig byta däck helt på egen hand. Det var fasen svårare än jag trodde när jag började och sedan plättlätt på sista däcket. 💪🏼 
 
På jobbet planerar vi just nu Cykelforum och Vintertramparna för fullt. Superkul! 
Läs mer på: 
www.lulea.se/vintertramparna
www.lulea.se/cykelforum 
 
Igår började jag fortsättningen på instruktörsutbildningen inom Svenska Brukshundklubben. Idag var det jobb på gymmet på schemat, och ikväll ska jag bara promenera med hundarna och sedan umgås lite med Lina innan jag gör mig redo för en ny vecka med nya utmaningar. Veckans största utmaning blir att jag ska jobba 08.00-17.00 och sedan typ 20.00-22.30 försöka börja plugga lite. Heja mig. Zzzzz. Jaja, finns ändå inte överdrivet mycket annat att roa sig med om kvällarna i november. 🤷🏼‍♀️ Heja mig... Visst hejar ni på mig? Lär behövas, för jag blir fan helt matt bara av att läsa allt jag gör och ska göra. Men en dag i taget, One foot in front of The other, så kommer detta bli sååå bra i slutändan. 


Kommentera här: