Avdelningsträff

 

Igår hade vi en mycket trevlig avdelningsdag på Vineyard. Summering av året som varit, planering av året som kommer, studiebesök och såklart en trevlig dag tillsammans med trevliga kollegor som avslutades med middag och rödtjut. Jag har sagt det förut och jag säger det igen:  Trivs.

En spricka som med tiden blev ett ärr av en kärlek som aldrig fick bli

 

Jag älskar podcasts. Ibland tycker jag att det är rent ut sagt meningslöst att lyssna på musik. "Vad får jag ut av det?" känner jag ibland. Jag föredrar istället, på något vis, att lyssna på dokumentärer eller där människor pratar om erfarenheter och anekdoter - att lära sig något, att få insikter i saker och ting. 

 
Ikväll på powerwalken dök Michaela Forni och Michaela Hamiltons podd upp i flödet. Jag fastnade direkt. Första avsnittet sändes i söndags och handlar väldigt mycket om olycklig kärlek. Jag tycker att det var ett härligt avsnitt om självinsikt och på något sätt en "avskalning" av ett sådant tungt ämne. 
 
Jag är spänd inför vad dessa powerbrudar kommer ha för kommande avsnitt. 

Stay tuned

 

Ni är ändå 10-20 st som är in på min blogg varje dag. Trots ingen uppdatering alls. Så jag får väl uppdatera er om allt ni har missat. 

 
Jag är nu inne på min 8e vecka på praktiken. Jag har hunnit jobba med evenemangen På Stan Utan Bil och är nu i uppstarten av Cykelforum där jag är sammankallande/ansvarig för kommunikationsfrågorna. Dvs göra kommunikationsplan och planera främst när i tid vi ska synas inom vilka "kanaler" och marknadsföra oss. Det kommer även säkert bli att ta fram några affischer och liknande. 
 
Vi jobbar även med hastighetsöversyn, en stadsdelsanalys och lekplatsinventering och lite annat smått och gott. Det är mycket roligare än vad det låter. Jag älskar att ha projekt att "beta av" - att jobbdagen verkligen handlar om att producera saker - så långt ifrån "att sitta av tid" det går. Jag stormtrivs! 
 
I övrigt har hundträningssäsongen gått mot sitt slut. I vinter blir det mer små träningspass på promenader (till skillnad från de 2-3 timmar mastodonpass vi har om vardagar under högsäsong), men mest fokus på fysträning. Superviktigt för att hundarna ska hålla en lång och fin karriär (och liv), men också viktigt ur aspekten att de inte orkar fokusera mentalt, om de inte har den fysiska förmågan till det. Tänk er själv hur mycket svårare det är att rabbla multiplikationstabellen när ni nyss har sprungit en mil, än innan. 
 
Hockeysäsongen har istället dragit igång. Det är verkligen sådant som jag längtar efter under veckorna - "på onsdagar och helger är det match". Det är sen gammalt. Det är fan bland det bästa jag vet, att följa, diskutera, analysera, heja och hoppas på. Nördigt, minst sagt, men helt förbannat spännande och kul. 
 
Boden är nykomlingar i HockeyEttan och har hittills vunnit mot storfavoriten Piteå inför storpubliken, 1401 personer. Jag är sjukt förväntansfull mot de kommande 16 matcherna innan jul. I helgen är det match mot Teg och Vännäs. Kl 16.00 båda dagarna. "Välkomna", Med vänlig hälsning, "hon som tror att hon äger hallen". 

Liknande inlägg