Matsmart - Länge leve maten, och min plånbok

Hur bra är inte detta? Att beställa torrvaror och liknande som på ett annat vis fortfarande går mer än bra att konsumera, men som inte "platsar" i butiken längre. Det kan vara pga förpackningsbyte, överproduktion eller torrvaror som har passerat "bäst före"-datumet. Men man ska ju vara extremt kinkig om man vägrar äta vissa torrvaror bara för att svensk lag säger att allt måste ha ett "bäst före"-datum, även om väldigt många varor faktiskt typ inte ens kan bli gammalt, eller i alla fall inte exakt på ett visst, datum. Som att "det var bra igår, men jävlar, idag har hårdbrödet blivit dåligt". 

"Under 2017 räddade våra kunder 2022 ton mat från att slängas. Länge leve maten!"

Jag beställde kikärtspasta, bönspaghetti, lingonsylt, skördegröt, knäckebröd, potatismos, gulaschsoppa, kryddmix, matolja, en body lotion och tops (bomullspinnar). Allt det för 239 kr! Smart va?

Life is short, buy the dress

Julia Åströms foto.
Vinterbalen 2016
 
Julia Åströms foto.Julia Åströms foto.
Vinterbalen 2017
 
Snart är det dags för vinterbalen igen, vilket betyder att jag måste hitta en ny klänning. "Måste och måste"...? Skulle egentligen kunna använda någon klänning jag redan har. Även jag inser ju liksom att det inte är någon som minns hur man såg ut förra året. Men Vinterbalen är så pass häftigt, mysigt, roligt och härligt att det inte känns mer än rätt att få unna sig en till klänning. När annars i livet ska jag köpa "balklänningar" liksom? 


VIGLITSAY DRESS/1Nawell Maxi DressPleated Long Sleeve GownRhea Maxi DressForever Lace Gown
Den första har jag spanat på förut. Jag älskar även den sista, men frågan är om färgerna är för somriga. 
Ja jisses, vilka I-landsproblem...